All for Joomla All for Webmasters

За нас

 

Добродојдовте на нашата веб страница

Нашата компанија е основана во 1991 година и наша првична дејност беше трговијата со мебел на големо но подоцна почнуваме и со отварање на нашите салони за малопродажба. Во нашите салони може да најдете мебел од различни производители од странски и домашни компании. Во нашите салони ќе најдете мебел за сечиј вкус и стил и ќе добиете комплетна услуга од нашите вработени од стручни совети, преку идејни решенија за вашиот простор спрема вашите желби до конечна  реализиција и монтажа на истиот.

 

Повелете посетете не во некој до нашите салони и бидете и вие дел од нашата успешна приказна.
Ние постоиме за вас, мебел за целиот ваш дом.
Повелете посетете не во некој до нашите салони и бидете и вие дел од нашата успешна приказна.Повелете посетете не во некој до нашите салони и бидете и вие дел од нашата успешна приказна.
Ние постоиме за вас, мебел за целиот ваш до
Ние постоиме за вас, мебел за целиот ваш дом.

Зошто Дома Мебел ?

Нудиме комплетна услуга преку реализирање на вашите желби преку стручни совети, идејно проектно решение, модуларност спрема Вашиот простор и желби, брза испорака и стручна монтажа гаранција за квалитетот и услугата кои ги нудиме.

 

Придружете ни се