Нова програма во Домамебел HESPO - Hrvatska

Голема Распродажба на сите експонати, неверојатни цени!

 • Распродажба на експонати

  Големи попусти кои траат до крај на распродажба на сите експонати! Повелете во нашите салони!

Дневни соби

Гарнитури

Кујни

Трпезарии

Спални соби

Детски соби

Претсобја

Клуб маси

Душеци

Дизајнирање

 • Внатрешен дизајн
 • Проектирање
 • Изработка

Проектирање

 • Проектирање
 • Скицирање
 • Изработка

Производство

 • Квалитет
 • Стручна помош

Добродојдовте на страната на Дома Мебел

Дома Мебел е трговско претпријатие кое се бави со увоз и продажба на мебел од земјите на поранешна Југославија, во најголем дел од Словенија. Знаењето, искуството и моќната свест за мисијата на фирмата не доведоа на едно од водечките места во нашата гранка во Македонија. Во периодот од 1992 до денес цело време ја шириме и усовршуваме нашата дејност така што денес располагаме со два најрепрезентативни продажни салони со вкупна површина околу 2000 метри квадратни каде што обезбедуваме понуда по принципот “се за домот“. При изборот на добавувачи сме многу конзервативни што ни овозможува на нашите ценети купувачи да им понудиме врвен квалитет, дизајн и функционалност по прифатливи цени (добавувачи).

Продажни салони

Адреса: Јужен булевар б.б.

Место: Скопје

Тел: 02 3215766

Адреса:Ѓорче Петров 94-а

Место: Скопје

Тел1: 02 2036900

Тел2: 02 2036901

Николина
Јас сум многу среќна од вашите услуги. Имате одличен веб-сајт и одлични производи. Продолжете така, одлични сте!
АлплесКомпанија
Во досегашната наша соработка со Дома Мебел имаме прекрасно искуство, кое се основа на одлична соработка, доверба и квалитет.

Процесот на купување во 3 чекори

Дома Мебел е трговско претпријатие кое се занимава со увоз и продажба на мебел од земјите на поранешна Југославија, во најголем дел од Словенија. Знаењето, искуството и моќната свест за мисијата на фирмата не доведоа на едно од водечките места во нашата гранка во Македонија.

ТРАНСПОРТ

*низ цела Македонија

БЕСПЛАТНА МОНТАЖА

*низ цела Македонија

Само еден повик

секогаш достпни за вас 02–3215766 02-2036900

Вашиот дом е вашата душа.
TOP